Warning: Undefined array key 
Warning: Undefined array key 
Warning: Undefined array key 
Warning: Undefined array key

Velkommen

 VMCK er dén motocross klub på Sjælland, som er i størst forandring. Vi er blandt de mindste klubber men vil gerne udvikle os større. Vi ønsker dog stadig at bevare den gode ånd som altid har været omkring klubben. VMCK en klub i forandring, kom og vær med.

 

Klubben har de sidste år trådt på speederen, og har en af de mest top moderne baner i Danmark.

Klubben arbejder hårdt for alle former af opgradering, så flere motocross-kørere vil lægge vejen forbi banen på Mosegårdsvej 20 for et godt ræs.

Over de sidste par år er der føjet godt 200 meter til banens længde. Med flere sving, nye chikaner, bedre hop, er banen blevet væsentligt mere teknisk svær at køre på.

Når der ikke køres er banen konstant under fuld opgradering i form af sikkerheds system og vandingsanlæg, til gavn for alle kører.

Det er sjældent, der sker så store ombygninger på motorcross baner, men VMCK er i forandring og arbejder konstant for den mest førerne digitaliseret klub inden for motorcross.

DM CLASSIC Vordingborg 2024

Det er ikke sket før…

DM Classic Cross kommer til Vordingborg, nærmere VMCK, Mosegårdsvej 20, 4760 Vordingborg.
Kan du huske da fars eller farfars crosser startet op og gik på fuld skrue ud over banen. Det sker  lørdag D. 22. Juni 2024.
The old school motorcross, hvor selv manden på 85, køre til bum på start linjen, og tager turen rundt på crossbanen, er ikke hverdags kost.

Hele showet starter kl. 09:00 med træning frem til 10:30, hvor det går løs med
løb.
Vi starter op med de gamle: Twin Shock 125cc & EVO 125cc og til dem der husker lyden af de gamle motorer, som både står og lyder som den gang, og bare rolig dette er kun starten.

Kom endelig forbi og støt op om de få aktiviteter vi har i Vordingborg Kommune.
Der er altid plads til at se en god start og der er altid mulighed for at købe drikkelse både koldt og varmt, og grillen har åben hele dagen.

For de ældre der stadig kan huske the good old school cross, skal I ikke tøve.
Der er altid plads til en hyggelig dag og en god snak, samtidig med et godt Classic løb.

YouTube video

Start 2024

YouTube video

29-30 MAJ 2021

Barmosen holder åben hus d. 14-08-2021 fra kl: 10:00 til 15:00

 

Lørdag den 14. august 2021 er der åben hus arrangement i VMCK fra 10-15.
Der er lagt rigtig rigtig meget arbejdskraft, mange timer og telefonopkald i dette arrangement, men vi gør det i en god mening for klubben og derfor håber vi at I vil støtte op om det.
På dagen vil følgende foreninger og firmaer være repræsenteret:
ATV Danmark
Enduro Danmark Øst
Mike Kærsgaard (Mike kommer dog ikke selv, men det gør hans drenge)
Thomas Kongshøj
De vil være tilstede og kan svare på spørgsmål, så kom endelig med spørgsmål, hvis man brænder inde med noget til de forskellige motorsportsgrene.
Der vil være boder med salg af crossudstyr. Kom og gør et godt købt, der er penge at spare hvis man ønsker at starte til sporten.
Umiddelbart efter åbningstalen fra Vordingborgs kommune borgmester Michael Smed, vil han træde ind på VMCK’s område, hvor der venter ham en udfordring. Han skal nemlig ud og køre på en elektronisk KTM fra Thomas Kongshøj stand. Det kommer til at foregå på vores start, kom endelig og kig med.
Både endurofolket og ATVfolket vil, på dagen, have deres legeplads nede bag ved vores tappesø, i det bakkede område vi har dernede. Endurofolket vil også kunne findes på banelegemet, sammen med vores øvrige crosskører.
Klokken 14.30 vil VMCK starte et løb, for at vise gæsterne hvordan det foregår. Alle dagens crosskører vil få muligheden for at være med, der ligger en tilmeldingsseddel ved indskrivningen. Der vil være speaker på under løbet. Meld jer på så snart I indskriver jer på dagen, da der ikke er ubegrænset pladser. Umiddelbart efter løbet, genoptages den almindelige træning.
Grundet vi lukker banen for alle andre end løbskørerne kl 14.30 og en halv times tid frem og grundet alt det andet der sker rundt omkring på dagen på grund af vores åben hus arrangement, har vi i VMCK valgt at gøre denne dag til en træn gratis dag for alle kørere, I skal dog stadig tilmelde jer træningen med et gyldigt licens nr.
Så kære Crosskører, tag lige og samle tropperne og kom i VMCK til en gratis træningsdag.
Og selvfølgelig er grillen åben, så man kan købe sig noget mad og drikke.
VEL MØDT I VMCK, LØRDAG DEN 14. AUGUST KL 10-17
til en dag med fart på.